NL
 
TKH wint 35 % in productiviteit met het PENTA WMS-pakket
 
 

CAE Group, dochteronderneming van de Nederlandse telecommunicatiegroep TKH heeft het PENTA WMS-pakket van INGRIF zojuist geïmplementeerd in zijn magazijn van Villabé in het zuiden van Parijs. CAE Group was op zoek naar standaard processen voor het beheer van de logistiek op een vestiging van 7500 m². CAE Group heeft voor het PENTA WMS-pakket geopteerd na een bezoek aan de installaties van de uitgever Flammarion Union Distribution.

Core business

Gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van netwerken voor informatievoorziening en telecommunicatie distribueert CAE Group 3000 referenties kabels en aansluitingen vanuit zijn Parijse magazijn met toepassingen in de industrie en de bouwsector.

Reële tijd en realiteit op de workfloor

De kabelspecialist beoogde een betere beheersing van de verschillende functies van het magazijn, ontvangst, opslag, orderverzameling en verzending, maar ook het beheer van specifieke toepassingen zoals kabelsnij.

Productiviteit fors toegenomen

In aangestuurde modus is de reactiviteit van het magazijn fors toegenomen. Na het implementeren van het PENTA-pakket is de tijd besteed aan orderverzamelen met 35% afgenomen door de optimalisatie van de verplaatsingen van orderverzamelaars. Vorkheftruckchauffeurs voeren voortaan verschillende taken uit die hun toegewezen worden door de softwareapplicatie om de productiviteit van machines en werkkrachten te optimaliseren

Meer lezen

copyright 2005 - Alle gereserveerde rechten - INGRIF SA >>> Vertrouwelijkheid
>>> conception www.noirclair.be <<<