NL
[ activiteiten ]
[ > producten & diensten > logistiek > hanteren & hijsen en stortgoedtechniek > triltechniek ]
trilzeven voor levensmiddelen
  print
 

Triltransport en trilzeven voor de farmaceutische en levensmiddelenindustrie

Bulkgoed transporteren, afvoeren, verpakken, doseren, bestrooien, ontwateren e.g., dit verloopt heel vlot d.m.v. de triltechniek. Speciaal ontworpen trilzeven verwerken voedingswaren in poeders en granulaten zoals suiker, zout, bloem, cacao, melkpoeder enz.

De behandeling van gevoelige producten vereist bijzondere trilvoeders en trilgoten. Het classificeren en het controlezeven worden verwezenlijkt d.m.v. unidirectionele trilzeven. Trilzeven en feeders in RVS uitvoering voldoen aan de hygiënecriteria van de farma- en levensmiddelenindustrie.

Trilzeven voor de veevoeder- en levensmiddelenindustrie - Download onze brochure

Droge stoffen met verschillende korrelgroottes worden d.m.v. triltoestellen afgezeefd. Vloeistoffen worden van harde stoffen gescheiden. Te verpakken eindproducten worden afgevoerd en automatisch geplaatst d.m.v. trilfeeders (het centreren van brood voor het snijden, bijv.). Met trillende strooiplaten gebeurt de voeding van fijn- en korrelproducten regelmatig. Reststoffen blijven niet hangen aan de wanden van spiraaltransporteurs. Trilfeeders worden ook gebruikt voor opwarmen, herverwarmen, afkoelen, enz. van specifieke ingrediënten.

Enkele toepassingen:

Bypass en transporteur voor zout
Trilgoot voor drooggevroren fruit
Trilvoeder voor pralines
Strooiplaat voor suiker
Strooiapparaat voor koek
Zeef voor ontsuikeren van snoepgoed
Elevator voor specerijen
Zeef voor veevoeder
Doseerapparaat voor Guerande zout

Contact

copyright 2005 - Alle gereserveerde rechten - INGRIF SA >>> Vertrouwelijkheid
>>> conception www.noirclair.be <<<