NL
 
Scandinavische politie controleert transporteurs met OCTET-oplossing
 

Ook Deense politie gebruikt nu OCTET-software

En de in België door het studiebureau EPPE verdeelde OCTET-software wordt door controleurs gewaardeerd!

Transport meer proactief monitoren

Transics, Europees koploper in managementoplossingen voor de transport- en logistieke sector, kondigt een samenwerking aan tussen zijn Franse dochteronderneming DIS-Transics en de Deense politiediensten. De Deense ordehandhavers zullen de OCTET-software van DIS-Transics gebruiken om tachograafgegevens te controleren. Daarmee volgen ze het voorbeeld van hun collega’s in andere Scandinavische landen. “We zijn verheugd dat ook de Deense politie voor OCTET heeft gekozen. Zo zullen ze transporteurs en hun chauffeurs proactief kunnen monitoren, net zoals dit in de hen omringende landen gebeurt”, aldus Ingo De Schrijver, Sales Manager voor Transics Scandinavië.

Gegevens in reële tijd met één klik

Enthousiaste getuigenissen van collega’s in andere Scandinavische landen deden de Deense Nationale Politie aankloppen bij Transics, op zoek naar een oplossing om ook langs de weg tachograafgegevens te analyseren. In tegenstelling tot de software die de politiediensten gebruikten, biedt de Transics-oplossing onmiddellijk toegang tot tachograafgegevens, ook onderweg. Op die manier kunnen de inspecteurs in real-time controleren of transporteurs de Deense en Europese wetgeving rond rij- en rusttijden naleven.

Bron: http://www.transics.net/nl/scandinavische-politie-controleert-transporteurs-met-transics-oplossing-voor-het-beheer-van-tachograafgegevens/

copyright 2005 - Alle gereserveerde rechten - INGRIF SA >>> Vertrouwelijkheid
>>> conception www.noirclair.be <<<