NL
[ activiteiten ]
[ > industriële sectoren > industriŽle sectoren > metaal > recycling ]
PENTA Scrap Management System
  print
 

Beheer van de bevoorradingsketen, WMS, voorraad- en magazijnbeheer

In het beheer van schrootafvalparken komen de meest uiteenlopende problemen aan bod. Lottracering is ťťn ervan.

PENTA Scrap Management System biedt de manager een aantal werktuigen aan waarmee hij de activiteiten kan volgen en traceren, van de aankomst van de vrachtwagens tot het laden van de tankers die bestemd zijn voor de staalfabriek.

De kraanbestuurders beschikken over terminals die de commando's ontvangen. PENTA verstuurt die commando's, rekening gehouden met prioriteiten, en controleert de uitvoering ervan.

PENTA werkt met instrumenten (GPS enz.) waarmee b.v. de positie van een grijper bij hijs- en daalbewegingen gecontroleerd wordt, of de radioactiviteitsgraad van de behandelde producten gemeten.

Bak- en tankerbewegingen (slakken) kunnen ook getraceerd worden en de activiteiten ervan gecontroleerd qua productiviteit, gebruiksfrequentie enz.

PENTA Scrap Management System werd ontworpen om gekoppeld te worden aan een hele reeks controle- en traceringsapparatuur, zoals:

PENTA Scrap Management System,  een totaaloplossing die modulair en flexibel is om best te beantwoorden aan de vereiste productiviteits- en kwaliteitsstandaarden in de management van een schrootafvalpark.

Contact

copyright 2005 - Alle gereserveerde rechten - INGRIF SA >>> Vertrouwelijkheid
>>> conception www.noirclair.be <<<