NL
[ activiteiten ]
[ > industriële sectoren > industriŽle sectoren > metaal > primaire behandeling en grondstoffen ]
zeven hoge capaciteit
  print
 

Zeefsystemen met hoge zeefcapaciteit voor producten met fijne korrelgrootte

Sorteerzeef, controlezeef

Zeven voor de verwijdering van vreemde partikels uit vloeibare of poedervormige producten. Met een modulaire bouwwijze en eenvoudig van onderhoud beantwoorden de zeefsystemen van het merk Chauvin aan de specifieke behoeften van de gebruikers in tal van industriŽle sectoren zoals in de productie en verwerking van voedingsmiddelen, de chemie, de farmacie, de metaal- en grondstoffenindustrie enz.

Download onze brochure

Zeef CS

Veiligheidszeven voor producten uit de trechter, gedurende productie- en verpakkingsprocessen, bevordert de levensduur van procesapparatuur, vermindert contaminatierisicoís.

Brochure zeef CS

Zeef RS

Bijzonder doeltreffend op poeder- en korrelvormige producten en voor het filteren van vloeistoffen, uitgerust van 1 tot 3 of 4 niveaus voor gevarieerde zeefmogelijkheden.

Brochure zeef RS

Roterende zeven SIFT

Voor korrelselectie op fijne granulaten en poeders in de chemische industrie, de voedingsindustrie, de houtverwerkende industrie en de metaalnijverheid.

Zeefsysteem Giraplan

Zeer robuust van ontwerp is het zeefsysteem Giraplan aangepast aan hoge productstromen. Ideaal voor hoogselectief zeven in gevarieerde toepassingen zoals het zeven van suiker, zetmeel, vermaalde kalk, klei, meststoffen, PVC enz.

Contact

copyright 2005 - Alle gereserveerde rechten - INGRIF SA >>> Vertrouwelijkheid
>>> conception www.noirclair.be <<<